Úvod » Kuchařky » Udírny a uzení


        

Udírny a uzení

Maso - masné výrobky - ryby

skladem

 

Číslo produktu: 0593
Autor: Egon Binder
Nakladatelství: Grada
Vazba: Brožovaná
EAN kód: 9788024712611
Naše cena bez DPH : 126 Kč
Naše cena s DPH (10 %):
139 Kč

do košíku:
  ks  

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Autor: Egon Binder
Nakladatelství: Grada
Vazba: Brožovaná

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MDNjMDYxMW